Mula melabur dan menang iPhone 11 ?

Awak pakai IPHONE kan? Ya.
Kalau awak nak search pape, awak guna GOOGLE tak? Guna.
Laptop awak mesti guna MICROSOFT kan? Aah.

Screenshot 2019-11-18 at 9.03.06 PM

Awak rasa saham semua syarikat ni buat untung tak?
Mestilah.

Berapa ek?

Kenaikkan saham semua syarikat ni 100% sejak 2015. Maknanya, setahun lebih 10% kan? Awak pernah tak terfikir nak labur dalam syarikat ni?Pernah. Mesti best kan. Tapi mesti mahal. Memang mahal awak,

Apple satu unit USD244 (RM930)
Microsoft satu unit USD143 (RM600)
Alphabet satu unit USD1255 (RM5200).

Kiralah sendiri, brapa hengget modal nak kena ada kalau nak tapau semua kan?

A’ah…masak kalau nak beli. Jadi, ada cara lain tak?

Ada.. Meh Ida nak bagitau, sekarang ada 1 fund yang invest kat dalam semua syarikat tu semua. Yang lagi best, nak invest tak perlu modal besar. RM100 je minimum untuk mula. Best giler! Biar betik?!

Awak ada anak? Ada, umur 3 tahun.

Fund ni memang ngam sangat kalau nak buat education fund. Bila anak awak umur 18 nanti dah ada duit nak sambung belajar. Boleh wat jointholder.

Best ke best? Apa lagi kelebihan fund ni?
1. Patuh Shariah
2. Hanya RM100 pelaburan pokok.
3. Invest in Technology, Healthcare dan Consumer sector.
4. Umur 18 tahun ke atas dah boleh bukak akaun.

Siap ada lucky draw, boleh menang iPhone 11, Nintendo Switch lagi. Ha cepat klik http://Wasap.my/60123386770/NewFund

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.