Utama

hidayah

Saya Hidayah Wan berkelulusan ijazah sarjana muda dari Universiti Sains Malaysia mempunyai pengalaman bekerja selama 14 tahun didalam bidang peruncitan antarabangsa di syarikat bertemakan ‘Now Anyone Can Fly’ sebelum memulakan kerjaya sebagai Financial Advisor di syarikat Unit Trust No 1 di Malaysia.

Bermula dengan angan-angan ingin memulakan perniagaan sejak dari bangku sekolah lagi, membuatkan saya tetap dengan pendirian. Aturan yang terbaik untuk saya pada masa yang sesuai kini bergelar Financial Advisor adalah kerjaya idaman. Kelebihan masa yang fleksible untuk membantu ribuan profession melakar kewangan mereka melalui strategi pelaburan yang mudah dan berkesan.

Jika kamu juga pernah berangan seperti saya, jangan bertangguh lagi. Mulakan nya sekarang. Saya sedang aktif membantu sahabat di RICH HIDAYAH Associates Consultancy mencapai impian mereka. Mulakan kerjaya sebagai Financial Advisor sekarang dan nikmati kehidupan yang lebih indah dan bahagia. Klik sini sekarang untuk sesi kopi dengan saya http://BlogHidayah.wasap.my

Pengalaman bekerja HidayahWan sebelum ini; https://www.linkedin.com/in/hidayah-wan-9147b76a/