Keluarga HidayahWan

Saya HidayahWan berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Komputer Sains dari Universiti Sains Malaysia mempunyai pengalaman bekerja selama 14 tahun sebelum bertukar kerjaya sebagai Perunding Kewangan.

Memulakan kerjaya sebagai Management Trainee di Pizza Hut Malaysia banyak mengajar saya erti kehidupan seorang anak muda ditengah kota. Saya merehatkan diri selama 1 bulan sahaja selepas tamat semester terakhir di USM kerana sangat teruja untuk memulakan kerjaya walau bukan dalam bidang yang dipelajari. Selepas 1 tahun 6 bulan, saya melangkah ke bidang peruncitan antarabangsa AEON yang lebih dikenali sebagai JUSCO.

Pengalaman setup salah satu cawangan AEON dari mula pembukaan adalah satu pengalaman berharga buat saya. Saya berpeluang belajar keseluruhan proses dari awal sebuah mall dibuka. Fuhh penat bekerja ketika itu tersemat dihati. Menguruskan Ladies Department dari kasut hinggalah kepakaian dibantu oleh lebih kurang 30 orang staff banyak mengajar saya pentingnya menjadi seorang Leader.

Akhir tahun 2019, saya mendapat tawaran kerja di syarikat penerbangan bertemakan ‘Now Anyone Can Fly’. Cita-cita untuk bekerja di syarikat yang diketuai oleh Tony tercapai. Saya sangat adore dengan leadership Tony. Selama 6 tahun dari pengurusan barangan jualan di dalam kapal terbang kemudiannya beralih ke Quality Assurance Mobile App banyak mengajar saya business come from trust.

Pilihan untuk mempunyai kebebasan masa membawa saya ke bidang freelance sebagai Perunding Unit Amanah di syarikat Unit Trust No 1 di Malaysia. Dari titik ini, saya mula kembangkan ilmu pelaburan ke bidang pelaburan saham, hartanah dan juga perniagaan selain unit amanah.

Kelebihan masa yang fleksible untuk membantu ribuan profession melakar kewangan mereka melalui strategi pelaburan yang mudah dan berkesan, menguatkan lagi semangat saya untuk terus menyebarkan ilmu pelaburan ini.

Team HIDAYAHWAN

Jika kamu juga pernah berangan seperti saya, jangan bertangguh lagi. Mulakan nya sekarang. Saya sedang aktif membantu sahabat di Keluarga HIDAYAHWAN mencapai impian mereka. Mulakan kerjaya sebagai Perunding Kewangan sekarang dan nikmati kehidupan yang lebih indah dan bahagia. Klik sini http://BlogHidayah.wasap.my sekarang untuk sesi kopi secara online dengan saya. Sebab kenapa nak jadi Agent Unit Trust

Unit Trust Consultant – AgentSupervisor

Kepakaran mereka adalah dalam bidang pelaburan unit amanah. Misi mereka jelas untuk membantu orang ramai diluar sana untuk menaiktaraf kewangan mereka. Mereka juga ingin menjemput sesiapa sahaja yang berminat untuk join mereka supaya dapat bersama-sama memberi kesedaran dan manfaat kepada orang ramai tentang pentingnya ilmu pelaburan disamping menambahkan pendapatan pasif yang UNLIMITED. ❤

Siti Rokiah Agency Supervisor dari Kuantan Pahang https://gettoknowmoreutc.wasap.my/

Siti Salamah Agency Supervisor dari Rawang, Selangor http://www.wasap.my/60133705409/bijakWang

Amirul Aiman Unit Trust Consultant dari Kulim, Kedah http://www.wassap.my/60179567628/unittrust

Dan seramai 20 orang lagi buat unit trust consultant secara part time.