Cara Jadi Agent Unit Trust / Financial Consultant

CARA MENJANA PENDAPATAN PASIF

Adakah anda mahu menjana PENDAPATAN PASIF ? PENDAPATAN PASIF setiap BULAN selamanya ? Jika YA, baca seterusnya.

Tahniah kerana anda mahu membina pendapatan pasif. Saya tunjukkan caranya. Ya saya sudah tunjukkan cara mudah ini kepada ramai orang diluar sana.

Caranya adalah dengan membantu kawan-kawan anda diluar sana menyimpan dan melabur di bank pelaburan no1 diMalaysia.

Cara menyimpan dan melabur untuk mendapat 1 JUTA wang simpanan sebelum bersara adalah sangat mudah. Kita bantu seramai yang boleh dan kita juga bantu diri kita menjana pendapatan secara pasif. MUDAHKAN.

Screenshot 2018-11-18 at 9.38.24 PM
Komisyen yang ditulis di slip gaji bulanan
Slip gaji dari komisyen

Ini adalah contoh payslip, Pendapatan pasif yang saya maksudkan adalah Career Benefit. Jumlah yang kita dapat adalah setiap bulan dan selamanya. Malah jumlah nya bertambah dari bulan ke bulan. Adakah ini yang anda mahu ?? Jika YA, baca dibawah.

Pendapatan Pasif bakal bertambah berganda dari tahun ke tahun. Pendapatan pasif ni diibaratkan seperti pertumbuhan pokok buluh. Pokok buluh mengambil masa 3-5 tahun untuk menguatkan akarnya dahulu, tahun ke 5 akan mula nampak pucuknya sahaja. Namun selepas itu pokok buluh akan memanjang dengan laju sehingga mencapai ketinggian yang maksimum. Tinggi dan kuat bertahan. Adakah anda mahu berpendapatan pasif kuat dan bertahan?

Pendapatan Pasif yang mudah

Ini kisah benar yang sudahpun berlaku, cuba lihat kenaikan pendapatan pasif dari slip gaji ini. Kami panggil Career Benefit, setiap pelaburan yang dibawa masuk semua diambil kira. Erti kata lain, semua kerja dari hari pertama bergelar unit trust consultant dibayar kepada kita secara berterusan.

TUNJUKKAN SAYA CARANYA

Langkah pertama adalah anda perlu berdaftar sebagai perunding kewangan. Kita berdaftar dengan bank negara dan ada lesen FIMM. Mudah, sediakan dokumen yang diperlukan seperti di bawah:

  1. 3 Keping Gambar Passport dengan wajah yang paling terpesona.
  2. Sijil SPM / Diploma / Ijazah / Master
  3. 2 Keping Salinan IC
  4. Bayaran RM250 ke Public Mutual bank in ke 31466 16906 Public Bank (New Agent)
Hidayah Wan Agree

Tandatangan kontrak untuk Jadi Agen Unit Trust dan pilih 2 tarikh kelas untuk belajar mengenai Unit Trust seterusnya pilih tarikh peperiksaan yang sangat mudah.

Untuk mengetahui secara lanjut atau berbincang sila klik sini http://BlogHidayah.wasap.my

Jom jana pendapatan pasif sekarang bersama. HIDAYAHWAN Agency