Kenapa nak jadi Unit Trust Consultant / ejen unit trust?

Dalam kehidupan kita ada banyak pilihan, begitulah juga pilihan kerjaya. Orang yang berjaya dalam hidupnya adalah orang yang merancang masa depan dan memilih KERJAYA mereka.

Jadi Agent Unit Trust atau Unit Trust Consultant adalah salah satu KERJAYA IDAMAN. KENAPA Ye??? Saya mencari kerjaya yang Makin lama buat makin mudah, Income makin banyak. Dan kalau ditanya kepada saya, jawapan saya adalah; Kerjaya Agent Unit Trust atau Unit Trust Consultant didatangkan dalam pakej yang 80% lengkap dengan adanya complete reasons. Jom kita tengok apa 8 sebab ni?

1. Ada 8 sebab kenapa nak jadi agent unit trust / unit trust consultant dibawah bimbingan hidayahwan

  1. Masa kerja yang flexible, bebas mengatur waktu kerja mengikut kehendak sendiri. Saya ada banyak masa untuk diri sendiri dan orang yang tersayang.
  2. Kebebasan kewangan dimana saya boleh mengatur kenaikan gaji saya dan membina tabung kebebasan kewangan saya sendiri.
  3. Bekerja sambil menggunakan teknologi dihujung jari mengikut kreativiti saya sendiri.
  4. Mendapat 8 jenis gaji hasil dari kerja saya.
  5. Mendapat peluang yang cerah untuk menyusun strategi dan membina empayar perniagaan sendiri dengan kos yang sangat minimal.
  6. Saya bakal berada dalam industri yang memberi peluang peningkatan kendiri yang sangat seronok.
  7. Mendapat bonus melancong dan bonus lain yang berbaloi dengan usaha kerja saya.
  8. Saya bakal mendapat subsidi belian rumah dan kereta.

Terus klik sini untuk temujanji secara online atau bersemuka https://BlogHidayah.wasap.my

2. Faktor Utama

Kepuasan bekerja membantu seramai boleh orang diluar sana mencapai kebebasan kewangan mereka dan secara tidak langsung kita membantu diri sendiri mencapainya juga? Ini lah faktor utama kenapa saya tetap dengan pendirian membina kerjaya sebagai unit trust consultant.

Sebab yang paling best kenapa nak jadi Unit Trust Consultant/ Ejen Unit Trust adalah untuk membina Pendapatan Pasif bakal bertambah berganda dari tahun ke tahun. Pendapatan pasif ni diibaratkan seperti pertumbuhan pokok buluh. Pokok buluh mengambil masa 3-5 tahun untuk menguatkan akarnya dahulu, tahun ke 5 akan mula nampak pucuknya sahaja. Namun selepas itu pokok buluh akan memanjang dan naik tinggi dengan laju sehingga mencapai ketinggian yang maksimum. Tinggi dan kuat bertahan. Adakah anda mahu berpendapatan pasif kuat dan bertahan?

3. Kenaikan Pangkat yang mudah

4. Perpetual Income

Adakah anda mahu menjana perpetual income? PENDAPATAN PASIF setiap BULAN selamanya ? Jika YA, baca seterusnya.Tahniah kerana anda mahu membina pendapatan pasif. Saya tunjukkan caranya. Ya saya sudah tunjukkan cara mudah ini kepada ramai orang diluar sana.

Caranya adalah dengan membantu kawan-kawan anda diluar sana menyimpan dan melabur di syarikat pelaburan no1 di Malaysia.Menyimpan dan melabur untuk mendapat money freedom, wang simpanan sebelum bersara adalah sangat mudah. Kita bantu seramai yang boleh dan kita juga bantu diri kita menjana pendapatan secara pasif. MUDAHKAN.

Ini adalah contoh payslip, Pendapatan pasif yang saya maksudkan adalah Career Benefit dan ia perpetual income. Sejumlah ini hasil dari kerja hari pertama bergelar seorang unit trust consultant. Bagaimana? Klik sini untuk temujanji bersemuka atau online https://BlogHidayah.wasap.my. Jumlah yang kita dapat adalah setiap bulan dan selamanya. Malah jumlah nya bertambah dari bulan ke bulan. Adakah ini yang anda mahu ?? Jika YA, baca dibawah.

Ini kisah benar yang sudahpun berlaku, cuba lihat kenaikan pendapatan pasif dari slip gaji ini. Kami panggil Career Benefit, setiap pelaburan yang dibawa masuk semua diambil kira. Erti kata lain, semua kerja dari hari pertama bergelar unit trust consultant dibayar kepada kita secara berterusan.

Jadi, macam mana cara saya nak daftar jadi unit trust consultant / agent unit trust ye? Mudah sahaja click sini ye untuk discussion session dengan hidayahwan https://BlogHidayah.wasap.my

Love,

HidayahWan

One thought on “Kenapa nak jadi Unit Trust Consultant / ejen unit trust?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.