Hidayah Wan – Financial Advisor

Saya Hidayah Wan berkelulusan ijazah sarjana muda dari Universiti Sains Malaysia punya pengalaman bekerja selama 14 tahun didalam bidang peruncitan antarabangsa dan di syarikat yang bertemakan ‘Now Anyone Can Fly’ sebelum memulakan kerjaya sebagai Financial Advisor di syarikat Unit Trust No 1 di Malaysia.

Bermula dengan angan-angan ingin memulakan perniagaan sejak dari bangku sekolah lagi, membuatkan saya tetap dengan pendirian. Aturan yang terbaik untuk saya pada masa yang sesuai kini bergelar Financial Advisor aka agent unit trust adalah kerjaya idaman. Kelebihan mempunyai masa yang fleksible tiada ikatan waktu bekerja. Tiada boss yang marahkan saya. Tidak perlu menyediakan report mingguan, bulanan dan tahunan. Semua isu semasa bekerja di syarikat sudah hilang.

Jika kamu juga pernah berangan seperti saya, jangan bertangguh lagi. Mulakan nya sekarang. Saya sedang aktif membantu sahabat di Hidayah Associates Consultancy mencapai impian mereka. Mulakan kerjaya sebagai Financial Advisor aka agent unit trust sekarang dan nikmati kehidupan yang lebih indah dan bahagia.

Screen Shot 2018-07-07 at 11.07.17 PM

Klik sini sekarang untuk sesi kopi dengan saya http://BlogHidayah.wasap.my

Syarat untuk jadi unit trust consultant

Lov

HidayahWan

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.