Kenapa Nak Jadi Unit Trust Consultant secara Part-Time?

Kenapa nak jadi Unit Trust Consultant secara part-time? Peluang kerjaya unit trust consultant? Ramai yang bekerja dan perlukan extra income. Tetapi kenapa perlu pilih unit trust consultant di public mutual sebagai part-time? Kerana menjana extra income tetapi masa dan komitmen masa kerja yang tidak menganggu kerja hakiki.

Antara Kerja part-time yang memberi income yang berbaloi? Kerja yang mudah? Perlu belajar sesuatu yang baru?

Pelabur melabur dengan mudah hanya dihujung jari

Pelabur disediakan dengan platform yang mudah untuk mereka cek dan dapatkan tips tentang pelaburan hanya dihujung jadi mereka. Mereka juga boleh menggunakan mobile apps pocket-PMO untuk membuka akaun, menambah wang pelaburan dan juga mengeluarkan wang mereka bila perlu. Melalui pocket-PMO juga, pelabur boleh menyemak fund yang mereka pilih dilaburkan dinegara mana, sektor mana dan juga disyarikat mana. Semuanya hanya di hujung jari.Peluang kerjaya unit trust consultant juga jadi lebih mudah.

Namun tiada siapa akan tunjukkan strategi pelaburan dan semak pelaburan mereka. Jadi disini lah kerja unit trust consultant. Peluang kerjaya unit trust consultant jadi lebih mudah, Ye pelaburan unit trust di public mutual memerlukan strategi untuk untung. Bukan sekadar melabur dan boleh untung ye. Strategi pelaburan ni sangat mudah. Jika boleh faham, bolehlah jadi unit trust consultant secara part-time. Ye sangat mudah untuk difahamkan bila dah tahu rahsianya.

Melabur dan menjadi Pelabur Bijak

Pelabur boleh melabur dan menjadi premium investor secara tak sengaja. Kenapa secara tak sengaja? Kerana melabur di unit trust adalah pelaburan jangka masa panjang. Hanya memerlukan pelabur melakukan transaksi secara automatik dari bank ke akaun public mutual sendiri. Peluang kerjaya unit trust consultant menjadi lebih mudah. Pelaburan secara bulanan ini mempunya kelebihan yang tersendiri seperti dibawah

  1. Melabur tanpa mengambil kira keadaan market turun naik.
  2. Melabur dengan jumlah yang mampu walaupun serendah RM100 sebulan. Mudahkan nak melabur jadi ia juga mudah untuk unit trust consultant secara part-time.
  3. Tetap melabur walaupun keadaan market yang jatuh, kerana inilah waktu terbaik untuk keuntungan yang berganda kemudian hari. Yang faham senyum lebar ni.
  4. Semuanya mudah dihujung jari. Nak review dengan consultant walau jauh pun tak apa. Sebab boleh dibuat secara online. Inilah Peluang kerjaya unit trust consultant di public mutual.

Consultant perlu tunjuk apa yang patut pelabur tahu. Kalau sebagai pelabur dah tahu banyak, bagus jadi consultant. Melabur dan dapat balik komisyen. Best kan.. kan…Mudahkan jadi unit trust consultant secara part -time. Peluang kerjaya unit trust consultant di public mutual berhad.

Komisyen setiap bulan dan komisyen berkekalan sepanjang hayat

Ini rahsia kenapa ramai diluar sana berminat jadi unit trust consultant walaupun secara part-time. Peluang kerjaya unit trust consultant terbuka untuk semua. Komisyen setiap bulan adalah dari berapa RM jumlah pelaburan yang dibawa masuk. Dan komisyen berkekalan adalah jumlah pelaburan terkumpul dengan harga semasa. Jadi sangat penting untuk setiap pelaburan yang dibawa masuk memberi keuntungan kepada pelabur. Jika wang pelabur rugi? Maka komisyen consultant juga dalam kerugian. Mungkin kerugian yang teruk.

Apa cara untuk jadikan pelaburan untung? Dengan strategi pelaburan yang terbukti berkesan. Yes dan ia adalah rahsia dalam agency HW Agensi. Peluang kerjaya unit trust consultant lebih mudah. Ramai yang cakap mengarut. Ye memang mengarut untuk 80% populasi, hanya 20% yang percaya ia betul. Fokus kepada 20% untuk yang nak jadi unit trust consultant secara part-time.

20% yang percaya ianya betul kerana ia terbukti dengan adanya pelabur hebat yang dikenali di dunia iaitu Warren Buffet dan juga gurunya. Siapa? nanti saya edit disini ye. Ala gurau pun tak boleh. Benjamin Graham la.

Apa teori keuntungan pelaburan yang diajar? Pelaburan jangka masa panjang lebih dari 10 tahun. Teori ini kami perincikan khas buat unit trust consultant di HW Agensi. Mudahkan jadi unit trust consultant secara part-time? Berapa komisyen? Ini secara ringkasnya, bestnya peluang kerjaya unit trust consultant di public mutual ni.

Selain dari 2 faktor yang best, ada banyak lagi kelebihan lain. Secara ringkas seperti dibawah. Nak tahu lebih lanjut klik sini untuk temujanji secara bersemuka ataupun online https://IwanttobeUTC.wasap.my untuk jadi unit trust consultant secara part-time ataupun full time. inilah dia Peluang kerjaya unit trust consultant di public mutual.

Kelebihan masa yang flexible untuk melakukan business unit trust ini adalah satu faktor yang besar kenapa ramai di lur sana berminat untuk menjadi unit trust consultant secara part-time pada mulanya. Kemudian baru lah kepada full-time.

Love,

HidayahWan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.