Cara mula pelaburan unit trust

Cara mula pelaburan unit trust ni mudahje. Sekarang semua boleh dibuat secara online tau.

HidayahWan terangkan langkah demi langkah ye

  1. Klik http://www.publicmutual.com.my pilih Register dan New Investor
  2. Klik Click to Enroll Online
  3. Masukkan NRIC dan no Hphone kemudian ikut je langkah yang diterangkan di website public mutual tu

Cara mula pelaburan unit trust ni kene buat sendiri ke semua? Tidak juga walau kebanyakannya boleh dilakukan sendiri.

Nak tanya soalan atau nak minta bantuan untuk daftarkan secara online boleh klik sini https://nakmulamelabur.wasap.my

Senangkan untuk mula pelaburan unit trust public mutual ni. Seterusnya isikan data diri kedalam website public mutual ni.

Nak rujuk video cara daftar pelaburan unit trust ni klik sini https://www.youtube.com/watch?v=RJKTwxHuWuE . Perlukan bantuan agent sila klik link wasap diatas ye.

Seterusnya, tunggu email dari public mutual ye. Bila dah dapat dah boleh login.

Nak mula melabur unit trust? nak mula dengan berapa RM? Macam mana nak tahu macam macam benda lagi? Pendek kata perlukan khidmat nasihat dari consultant? klik sini ye https://nakmulamelabur.wasap.my

Ok, Selamat Melabur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.